LeidsePas

De kortingspas van Leiden en omstreken
Altijd tot wel 50% korting bij 150 bedrijven
Al 15500 passen aangeschaft

 

Online Leiden

Ans van Reeuwijk Interieur en Verbouwingsadvies


10% korting op een Interieur en Verbouwingsadvies

1

INTERIEURADVIES EN VERBOUWING ADVIES
VAN JE HUIS IN LEIDEN EN OMGEVING

Of het nu om een nieuwbouw woning gaat of een oude boerderij. Mijn interieuradvies is altijd persoonlijk en aan huis. Door goed te luisteren en te kijken, zijn mijn adviezen inspirerend, goed uitvoerbaar en maatwerk. Ook voor de langere termijn.

Wat ik inbreng is een andere kijk, waardoor je woning en interieur weer tot zijn recht komen. Dit voegt rust, harmonie, warmte en openheid toe aan je huis. 

Soms levert het verplaatsen van een deur al zoveel mogelijkheden op, dat een grote ingreep helemaal niet nodig hoeft te zijn. Soms ook wel, en dan is het goed om heldere uitgangspunten te formuleren; die zijn leidraad bij alle detailvragen die daarna volgen.

Het maken van toepasbare keuzes wordt gecombineerd met veel technische kennis en praktisch inzicht. Dit maakt dat het resultaat een combinatie is van creativiteit, kwaliteit en eenvoud. Duurzaamheid is daar een logisch gevolg van.

Om mijn diensten overzichtelijk te houden, heb ik drie ‘pakketten’ samengesteld waar jij uit kan kiezen. Die variëren van een mondeling advies aan huis tot een complete ‘make-over’ inclusief begeleiding van het verbouwingsproces. Als we een eerste afspraak maken, hoeft het nog niet helder te zijn hoe “groot” de opdracht is. Daar komen we vanzelf achter. Jij bepaalt wat je nodig hebt om (weer) blij te zijn met je huis!

 

*Deze korting loopt t/m 30 juni 2023