Wat houdt meedoen in? - LeidsePas

De kortingspas van Leiden en omstreken
Altijd tot wel 50% korting bij 150 bedrijven
Al 15500 passen aangeschaft

 

Jouw korting op de site?

Ben je eigenaar of bedrijfsleider van een winkel, onderneming of culturele instelling en wil je meedoen met de LeidsePas? Dat kan!!

LeidsePas is de kortingspas van Leiden en omstreken. Inmiddels hebben ruim 4500 mensen uit Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest en verder een LeidsePas in zijn of haar portemonnee. Zij zijn elke dag opzoek naar leuke kortingen bij nog leukere bedrijven.

Welke korting?

In overleg bedenken we een leuke, maar vooral goede korting. Het doel van deze kortingsactie is om consumenten binnen te krijgen. LeidsePas is daarom een leuke en goedkope manier voor meer sales en omzet te generen. Wij brengen de korting, maar ook de winkel, onderneming of instelling onder de aandacht van al onze leden en volgers.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van de LeidsePas? Neem dan contact met ons via info@leidsepas.nl.

Nu doorgeven!

Als u vragen heeft of als u al direct wilt meedoen dan kunt onderstaand contactformulier invullen. In beide gevallen nemen we contact met u op en bespreken we de vervolgstappen/komen we bij u langs.


Steun nu de leidse ondernemers door online te kopen.