LeidsePas

De kortingspas van Leiden en omstreken
Altijd tot wel 50% korting bij 150 bedrijven
Al 15500 passen aangeschaft

 

Koffie & lunch

Sophie Kattencafe


50% korting op unieke handgemaakte (katten)kaarten van artbysusannl op vertoon van je LeidsePas

1

*Deze korting loopt van 1 juli 2020 t/m 30 juni 2021

Een plek in Leiden waar je in een gezellige huiskamersfeer kunt genieten van heerlijke koffie, een lekker taartje of lunch in het gezelschap van 8 lieve katten, die vanuit de opvang hun gouden mandje in het café gevonden hebben. Kom gezellig langs, plof neer op de bank of loungestoel en kom ervaren wat voor positief effect de aanwezigheid van katten heeft.

Er wonen 8 katten in het café!

3 poezen: Sena, Sprinkle en Chloé.

5 katers: Minos, Rogs, Noah, Sjors en Sjimmie!

Kies van de menukaart de lekkerste dingen tijdens je maximale bezoektijd van 2-uur: https://sophiekattencafe.nl/wp-content/uploads/2020/07/Sophie-Kattencafe-Menukaart-Versie3.pdf
Huisregels en Reserveren via: www.sophiekattencafe.nl, bel 071-7370217 of loop langs om (per direct) je bezoek te plannen
Door de covid-19 maatregelen is het café momenteel gesloten als horeca gelegenheid.
Om toch deze spannende en pittige tijden door te komen zijn zij gestart met de Sophie concept store.
Je kan nu van donderdag tot en met zondag van 12:00 – 16:00 komen winkelen en koffie en taartjes en anders lekkers to go meenemen!
De concept store leent zich geweldig voor elke kattenliefhebber die op zoek is naar de leukste artikelen met katten erop! 
Van tassen, bloempotten, sieraden tot producten die gemaakt zijn door illustrators. Zo hebben wij prachtige kaarten van artbysusannl die je met de leidse pas met 50% korting kan kopen!
Ook is hierbij gedacht aan de kerst met kaarten in kerst thema en binnenkort zijn er verschillende boxen te verkrijgen met verschillende thema’s om cadeau te geven tijdens te feestdagen of aan jezelf! 
Mocht je niet in de mogelijkheid zijn langs te komen, kan je ook online shoppen op www.webshopsophiekattencafe.nl
Openingstijden

 

Locatie

Haarlemmerstraat 241
2312 DR, Leiden

Steun nu de leidse ondernemers door online te kopen.