LeidsePas

De kortingspas van Leiden en omstreken
Altijd tot wel 50% korting bij 150 bedrijven
Al 4215 van jouw buren hebben 'm

 

Sport & verzorging

Kapap Center Europe


50% korting op alle sporten

1

*Deze korting loopt van 1 juli 2016 t/m 30 juni 2019
*Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen
*Eerste les is gratis

Prijzen:

Boksfit Euro 5 ipv Euro 10
Kickboksen Euro 5 ipv Euro 10
MMA Euro 5 ipv Euro 10
Conditie training (zaterdag) Euro 5 ipv Euro 10
Kinderles Euro 5 ipv Euro 10

Zelf verdediging Euro 10 ipv Euro 15 (geen 50% korting)

Kapap Center Europe, een ander soort sportschool
Kapap Center Europe is een sportschool welke voornamelijk gespecialiseerd is in zelfverdediging. Kapap is een zelfverdedigingssysteem dat gebaseerd is op realiteit. Dus hoe kom je uit probleem situaties. Het systeem is zo gemaakt dat iedereen dit kan leren, jong en oud. Het is geen sport, maar wel heel effectief.

Buiten zelfverdediging houden we ons natuurlijk ook bezig met sport. Kickboksen, MMA en conditioning. Dit geven we al jaren en ons doel is om te sporten zonder blessures. Blauwe plekken horen bij ons niet thuis. We merken dan ook dat iedereen het leuk vindt. Jong en oud trainen door elkaar heen. Dat werkt prima. Om als voorbeeld te noemen onze ouder/kind lessen. Meestal zoeken de kinderen elkaar wel op in hun les en blijven de ouders over om met elkaar te sporten.

Boksfit
Boksfit komt uit Amerika overwaaien. Boksers staan bekend als een van de meest fitte sporters. Helaas is sparren een belangrijk onderdeel van de training en niet iedereen vindt dat even leuk. Bij Boksfit is het spargedeelte dat gedeelte eruit gehaald. Dus je krijgt een complete training met bokshandschoenen, zonder dat je hoeft te vechten. We hebben gemerkt dat deze vorm van trainen enorm populair is. Hierdoor is er veel aandacht voor plezier tijdens het trainen, maar de zweetdruppels staan binnen 10 minuten op je voorhoofd. Het leuke is dat iedereen hieraan mee kan doen. Natuurlijk zorgen wij voor de bokshandschoenen. Neem wel een handdoek mee, want die zal je zeker nodig hebben. Boksfit is DE nieuwe manier om snel conditie op te bouwen en is super leuk om te doen. Geen macho gedrag, maar snel resultaat zien. Dit onder leiding van onze instructeurs die al jaren lang ervaring hiermee hebben. Omdat dit nieuw is bieden we de eerste les gratis aan. PROBEREN DUS!

 

Contact

Weversbaan 9B

2352 BZ, Leiderdorp

06 30861741

www.kapap.info

Bekijk alle acties in de categorie Sport & verzorging