LeidsePas

De kortingspas van Leiden en omstreken
Altijd tot wel 50% korting bij 150 bedrijven
Al 15500 passen aangeschaft

 

Sport & verzorging

SkilFulMassage


25% korting op 1 uur sportmassage

Korting geldig t/m : 30 Jun 2024


1

*Niet i.c.m. andere acties
Masseren heeft me altijd geïnteresseerd. Het was ook altijd om me heen. Zoals gezegd heb ik het masseren al op jonge leeftijd geleerd van mijn moeder en mijn broer. Later heb ik verschillende massageopleidingen gedaan. Ik ben gediplomeerd massagetherapeut en voetreflextherapeut uit België en Nederland.. Ik heb verschillende massage technieken geleerd zoals ontspanning massage, sport massage, lomi-lomi ,afslank massage, zwangerschapsmassage, madero hout massage enx. voetreflextherapie,kruidenstempel massage, bindweefsel massage, hotstone, gezichtsmassage , indiase hoofd massage enz.
Mijn massagetechnieken bestaan uit westerse, oosterse en ook combinatie van beide technieken.
Ik ben bekend met de anatomie, fysiologie en pathologie van het menselijk lichaam. Dit heb ik geleerd tijdens mijn afgeronde universitaire opleiding in Indonesië.
U wordt renew , relax en revitalize met mijn massage. Kortom, u bent in goede handen.

KORTING MET DE LEIDSEPAS: 25% korting op 1 uur sport massage